LIGE NU:

Landsholdsstjerne Henrik Møllgaard er tilbage i Aalborg

Landsholdsspilleren Henrik Møllgaard vender tilbage til Aalborg Håndbold på en tre-årig kontrakt fra sommeren 2018.

Rygterne omkring den danske landsholdsprofil Henrik Møllgaard har nu kørt i noget tid, og fredag kunne de endelige bekræftes, da Aalborg Håndbold præsenterede håndboldstjernen som nyeste mand i klubben. 

Henrik Møllgaard har de sidste tre sæsoner spillet for franske Paris Saint-Germain, men har nu skrevet kontrakt med Aalborg Håndbold fra sommeren 2018 og tre år frem.

- Det er med stor glæde, at vi kan præsentere en spiller af hans kaliber. Henrik Møllgaard er en klar forstækning både forsvars- og angrebsmæssigt. Derudover bringer han også stærke lederegenskaber med sig fra sin tid på landsholdet samt i Paris Saint-Germain, siger Jan Larsen.

Henrik Møllgaard har tidligere spillet for den nordjyske håndboldklub i perioden 2009-2012, hvorefter han skiftede til Skjern Håndbold og sidenhen Paris Saint-Germain.

Selv ser landsholdsspilleren frem til igen at spille på banen for Aalborg Håndbold. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Aalborg og tørne ud foran det store hjemmepublikum i Jutlander Bank Arena. Jeg har stadig store sportslige ambitioner og ser frem til at kæmpe om titler med Aalborg Håndbold, siger Henrik Møllgaard. 

Henrik Møllgaard har spillet 115 kampe og scoret 154 mål for landsholdet.