Ophørsudsalg i 24 år: Nu er tæppehandleren i Aalborg endeligt lukket 

Indehaveren af Aalborg Tæppeland lukker og slukker nu sin forretning efter et af de vel nok længste ophørsudsalg i Danmarkshistorien.

Der har været god tid til at opsnappe det helt rigtige tilbud for nordjyder med hang til tæpper. 

I 24 år har facadevinduerne hos Aalborg Tæppecenter på Vesterbro 53 i Aalborg bugnet med 'ophørsudsalg'-skilte - til stor morskab for de forbipasserende, efterhånden som årene gik, og butikken alligevel ikke lukkede.

Men nu er den god nok. I morgen klokken 8.30 afleverer den snart 75-årige indehaver Muhammad Mansoor nøglerne til sin forretning.

01:39

Hør den 75-årige indehaver Muhammad Mansoor fortælle om, hvordan det bliver at lukke Aalborg Tæppeland for at gå på pension.

Luk video

- Det gør en lille smule ondt, for jeg har passet forretningen i så mange år. Og jeg kommer helt sikkert til at savne kunderne, for de er meget venlige og vil altid gerne hilse på mig. Men det skal jo ske en dag det her, det kan ikke blive ved med at gå for evigt, siger indehaveren, der i 1969 kom til Danmark fra Kashmir.

Muhammad Mansoor går nu på pension, så han kan få mere tid med familien. Derfor glæder han sig også til sit 'nye' liv - uden tæppeforretningen.

Læs også Det har varet længe, men nu er det slut: Ophørsudsalg hos tæppehandler ophører

- Jeg har gjort alt, jeg kunne, for at have glade kunder. Og det har været et dejligt sted at have butik. Men jeg er glad for, at jeg ikke behøver arbejde mere, for det er hårdt for min ryg. Jeg tror godt, jeg kan undvære det, for jeg har arbejdet her i mange år, siger en afklaret Muhammad Mansoor.

Torsdag morgen klokken 8.30 afleverer han nøglerne for sidste gang og rejser til København, hvor han har boet hele tiden og nu vil være fuldtidspensionist.

Men Muhammad Mansoor vil dog stadig besøge Aalborg fra tid til anden, da han stadig har familie i byen.