Pirates kan skue finalen i horisonten efter endnu en sejr

Med endnu en sejr over Herlev Eagles kan Aalborg Pirates have spillet sig i DM-finalen allerede på onsdag.

Aalborg Pirates tog fredag aften endnu et skridt mod at genvinde danmarksmesterskabet, da de på udebane slog Herlev Eagles 3-1.

Sejren er den anden af to mulige i semifinale-serien og hvis Aalborg Pirates kan holde skibet på rette kurs, kan pladsen i DM-finalen være sikret allerede på onsdag i næste uge - efter yderligere to sejre.

Brændt straffeslag til hjemmeholdet

Kampens første periode endte målløs, selvom hjemmeholdet fik en stor mulighed for at sparke gang i duellen, da de blev tilkendt et straffeslag. Pirates-keeper George Sørensen var dog sikker i målet, så da holdene for første gang søgte mod omklædningsrummet stod der altså 0-0 på måltavlen.

Det blev der lavet om på i anden periode hvor Aalborg Pirates viste, hvorfor det var dem, der sluttede grundspillet på toppen af tabellen.

Kort efter et Herlev-powerplay der endte uden gevinst for hjemmeholdet slog Martin Højbjerg til og fik måltavlen i bevægelse. 1-0 til Pirates.

Kort efter blev det til 2-0 da Brayden Low, modsat hjemmeholdet Herlev, fik fuld valuta af et powerplay.

Sækken blev snøret - og så alligevel

Oppe med to mål gik holdene igen til pause og da de igen kom på isen, fortsatte Aalborg Pirates de gode takter. Godt syv minutter inde i tredje periode blev 2-0 til 3-0 på et mål af Thomas Spelling, og så skulle man mene at Pirates havde fået indfanget ørnene fra Herlev - og fået snøret sækken også.

Der var dog stadig modstandskraft tilbage i hjemmeholdet som kort efter Pirates-scoringen til 3-0 fik reduceret til 3-1 - og fik blod på tanden.

Det fik dog de forsvarende mestre til at lukke kampen ned og presse Herlev tilbage i egen zone - og så var sejren i hus.

Næste kamp i semifinale-serien spilles mandag aften på hjemmebanen i Aalborg. Dernæst venter en udekamp onsdag - og om alt går vel, set med nordjyske briller, bliver det den sidste i serien.

I den anden semifinale har Herning blue Fox også snuden i sporet og fører 2-0 i kampe over Esbjerg Energy.