Restaurant knokler for at få nytårskuverterne klar

Arkiv

Over 1000 bestilte kuverter skaber travlhed hos Fandanko dagen før nytårsaften.

Det er blevet mere og mere populært at bestille nytårsmaden ude af huset, og det er i høj grad noget, man mærker hos restaurationerne.

Hos Fandanko i Aalborg har man i år fået 1250 bestillinger på nytårsmenuer. I 2008, da de startede med at sælge nytårskuverter, skulle de 'kun' tage sig af 159 menuer.

Derfor har der været travlhed hos Fandanko. Arbejdet med nytårsmaden startede den 27. december, og dagen før nytårsaften står 15 mand i køkkenet og forsøger at nå det hele - og de har ikke fri, før alt maden er lavet og pakket. 

- Vi skal have pakket alt ordentlig, så alle kunder får ens kasser. Det gør vi med et hav af sedler, så vi kan sikre, at folk får det helt rigtige, siger Per Bech Lenskjold, køkkenchef ved Fandanko. 

Fandanko har blandt andet brugt 400 kilo oksemørbrad, 140 kilo kartofter og 120 liter sovs i arbejdet med nytårsmenuerne. 

 

 

 

 

Forsiden lige nu