Skud affyret i Aalborg: Massiv efterforskning i gang

Nordjyllands Politi har sat en massiv efterforskning i gang, efter der er blevet afgivet skud i Øgadekvarteret i Aalborg.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet fik anmeldelsen  kort før klokken 22, og derfor blev adskillige patruljer sendt til Lyøgade 14, hvor der i hvert fald er blevet affyret to skud, fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen.

- Skud afgivet i det offentlige rum er selvsagt dybt alvorligt; derfor er vi gået i gang med en massiv efterforskning af de nærmere omstændigheder, så vi kan få klarlagt, hvad der præcist er sket og stillet den eller de ansvarlige til regnskab, siger han.

Der er dog ikke nogen, der er blevet ramt af skuddene.

Politiet er talstærkt tilstede i området, og det vil de være i længere tid, og af hensyn til den videre efterforskning kan politiet ikke i detaljer udtale sig om efterforskningen og de nærmere omstændigheder omkring skyderiet.

- Men det vi kan oplyse er, at der formentlig er to gerningspersoner til stede på Lyøgade, hvoraf den ene af disse afgiver to skud mod to andre personer uden at ramme, siger Frank Olsen.

Maskerede mænd

De to gerningsmænd flygtede efter skuddene i en ukendt retning.

Signalement

Gerningsperson A

  • 190 centimeter høj

  • Mand

  • Lys i huden

  • Maskeret med sort tøj og handsker

Gerningsperson B

  • 170 centimeter høj

  • Mand

  • Maskeret med sort tøj og handsker

- Man kan bide mærke i den højdeforskel, der er på de to personer, og hvis man har observeret dem eller andre mistænkelige personer, så skal man ringe til os på telefon 114, siger vicepolitiinspektøren.

- Vi er øjeblikket i gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder, herunder afhøre vidner. Og derfor vil vi gerne høre fra borgere i området, det har set noget eller har andre oplysninger.

Nu har politiet sat gang i en lang række undersøgelser blandt andet sporing med hunde, gerningsstedsundersøgelser og afhøringer.

- Vi kan som nævnt ikke oplyse nærmere detaljer om motivet. Det er det, som vores arbejde nu blandt andet skal klarlægge. Men det er vores opfattelse ud fra den foreliggende viden, som vores efterforskning har tilvejebragt, at der er tale om et internt opgør i et kriminelt miljø. Og skudafgivelsen kan have forbindelse til tidligere uoverensstemmelser.

Hvas du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4.


Seneste nyt

fra Nordjylland