LIGE NU:

Syv personer anholdt i stor operation

Tidligt torsdag morgen blev syv personer anholdt for flere indbrud – en af de anholdte har forbindelse til rockermiljøet.

Politiet slog torsdag morgen til, og anholdte syv personer, der formodentlig har stået bag en række indbrud.  

Efter anholdelserne foretog betjentene ransagninger af flere adresser, hvor mange formodede tyvekoster blev beslaglagt. Heraf mest dyre designervarer som stole og lamper.

På en adresse i Aalborg Øst beslaglage politiet flere dyre designermøbler for cirka en halv million kroner. Den 27-årige mand, som bor på adressen, blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg. Her nægtede han sig skyldig i de to indbrud i Aalborg og Hals, hvor tyvekosterne stammer fra, men han erkendte hæleri.

Nordjyllands Politi opretholder sigtelsen for indbrud og tyveri, og manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

Hos en anden 27-årig mand, som har tilknytning til Satudarah, fandt politiet i forbindelse med efterforskning for tyveri, en pistol med skarp ammunition. Også denne 27-årige blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg. Han er sigtet fro våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder, og han blev varetægtsfængslet i fire uger. Han har kæret afgørelsen til landsretten.

Ifølge Nordjyllands Politi er yderligere ti personer blevet anholdt i løbet af december måned. Heraf er de to blevet varetægtsfængslet.

- Vi efterforsker hele tiden på området, og vi forventer inden for de næste par uger, at vi skrider til nye anholdelser i flere sager, oplyser politikommissær Sune Myrup.