Travl nat for politiet. Otte slagsmål i Jomfru Ane Gade

Travl nat for politiet. Otte slagsmål i Jomfru Ane Gade Foto: Søren Broust (Arkivfoto)

Nordjyllands Politi kan for alvor mærke at det er julefrokostsæson. Hele otte gange var der slagsmål i Gaden i nat, hvor politiet måtte skille parterne ad.

Nordjyllands Politi har sat ekstra patruljer ind i julefrokostsæsonen. Alligevel endte betjentene med at have meget travlt i nat.

- Politiet har været tilstede i Jomfru Ane hele natten med ekstra patruljer i anledning af julefrokosterne og mange mennesker i byen. Patruljerne har forsøgt at lægge en dæmper på gæsterne i Jomfru Ane gade, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

I tidsrummet fra klokken 02 til klokken 06.30 har politiet registreret otte episoder i Jomfru Ane Gade. Det har resulteret i flere sager om overtrædelser af restaurationsloven og ordensbekendtgørelsen. Episoderne første til at fem personer blev anholdt og anbragt i detentionen til afrusning. Det vil alle blive løsladt i dag.

Politiet har været tilstede i Jomfru Ane hele natten med ekstra patruljer i anledning af julefrokosterne og mange mennesker i byen. Patruljerne har forsøgt at lægge en dæmper på gæsterne i Jomfru Ane gade.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Det voldsomste slagsmål skete klokken 05.50 hvor en gruppe på 10-15 personer kom op og slås i Jomfru Ane Gade. Hvad årsagen til slagsmålet var, ved politiet ikke, og det stoppede også næsten lige så hurtigt som det var begyndt, da betjente kom til stedet.

Udover slagsmålene I Jomfru Ane Gade har det også været en alvorlig episode i Nørresundby. Kort efter midnat skulle en taxichauffør hente en kunde til i Smedegade ved Kroen i Centrum. Kunden fik af vide at han ikke måtte medbringe en ølflaske i vognen. Det gjorde manden rasende og ifølge politiet slog han chaufføren flere gange i ansigtet med knytnæveslag. Gerningsmanden løb herefter fra stedet og er forsvundet. Han beskrives som dansk af udseende, mand, 20-25 år, 190 cm. Iført sorte bukser og jakke 

Eventuelle vidner til den episode kan henvende sig til Nordjyllands politi på 114.

Forsiden lige nu