Uhyggelig maskemand slår til i jordbærbod. Foto: Føltved

Det er sådan en jordbærbod, som manden blev filmet i. Foto: Jesper Bo Winther

1 af 2

Tyv fanget på video – nu er han lagt på facebook

Video viser maskeret og skræmmende gerningsmand, der røver endnu en jordbærbod. Det lykkedes ham bare ikke.

Så er den gal igen. Endnu en af de nordjyske jordbærboder har igen haft besøg af tyve. Men et overvågningskamera var på stedet og fangede gerningsmanden – dog med maske – før han slog til kameraret.

- I går nat var der så et opportunistisk fjols, som stjal pengekassen fra boden på Føltvedvej, skriver de på deres facebookside.

Uheldigvis for gerningsmand var der ingen penge at hente i pengekassen. Føltved Jordbær fortæller nemlig, at de ikke har penge liggende i boderne.

- Folk tror, vi har penge liggende i boderne. Men det har vi altså ikke. Så det er simpelthen spild af tid, at lede efter penge i vores boder, for det er der bare ikke, siger Simon Peter Langkilde Jakobsen fra Føltved Jordbær.

Videoen er siden blevet lagt på facebook, hvor tyven kan ses gå ind i boden. Han har en grøn maske på, hansker og mørk jakke.

Føltved Jordbær har lagt videoen op for endeligt og en gang for alle at fortælle mulige banditter, at der ikke er noget at komme efter.

- Men for lige at gentage os selv - Der er ingen penge i vores boder, så lad nu for helvede være med at ødelægge boderne, stjæle kasserne, og smadre ruderne i dem, skriver de på facebook.

 

Det er ikke ret lang tid siden, at der også var indbrud i en af jordbærboderne. Den gang fangede bodens medarbejdere selv tyven: 

02:11

Efter flere dages tyveri af tusinder af kroner i kontanter fra en jordbærbod ved Saltum, fik ejeren af boden nok.

Luk video