LIGE NU:

Værested vinder AaBs tilskuerdonationer

Hjerterummet & Cykel20 vinder Hele Nordjyllands Håndsrækning, og belønnes efter antal tilskuere til AaBs hjemmekampe.

Efter en afstemning på AaBs hjemmeside aabsport.dk er det bestemt, at det sociale værested Hjerterummet & Cykel20 bliver forårets modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning. Dermed modtager Hjerterummet & Cykel20, der er en del af Blå Kors Danmark, én krone for hver tilskuer til AaBs hjemmekampe i foråret.

- Vi blev stolte over at blive nomineret til Hele Nordjyllands Håndsrækning i sidste uge, men det at stå som den endelige modtager af håndsrækningen er slet ikke til at forstå. Vi er dybt taknemmelige over, at udvalget valgte at nominere os og i lige så høj grad taknemmelige over alle de nordjyder, der har valgt at stemme på os, siger daglig leder af Hjerterummet & Cykel20 Peder Morre.

Værestedet, der giver husly til borgere med psykiske-, sociale-, alkohol- eller sundhedsmæssige problemer, vandt afstemningen med 41,9 procent af stemmerne foran Broen Aalborg, der fik 40,5 procent af stemmerne og Netværksfamilier.

- Vi er meget tilfredse med den store interesse, der igen er vist for vores initiativ, og efter et usædvanligt tæt opløb har brugerne på vores hjemmeside og sociale medier nu peget på Den Sociale Café Hjerterummet & Cykel20 som den tredje modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning. 
 
I efterårssæsonen var det The Back To Life Project, der løb med Hele Nordjyllands Håndsrækning.