0-1 i lokalbrag: Overraskelsen udeblev

Længe holdt oprykkerne stand, men Vendsyssel FF måtte se AaB stikke af med sejren få minutter før tid.

Udsolgt længe inden kampstart. Der var lagt op til et lokalbrag af dimensioner, da Vendsyssel FF for første gang tog imod AaB i Superligaen. 

Dagen igennem blevet der festet igennem på de lokale værtshuse i Hjørring, mens fans fra begge klubber varmede op til det længe ventede lokalbrag. 

Den gode stemning spredte sig til banen, hvor der var spillelyst at spore hos begge mandskaber, og der var bare spillet tre minutter, da bolden første gang passerede målstregen. AaBs Jores Okores scoring blev dog unerkendt, da der var hånd på bolden. 

Inden aftenens lokalbrag på Hjørring Stadion mellem Vendsyssel FF og AaB, indtog AaB-supporterne et af Hjørrings værtshuse, hvor ejeren, som selv er AaB-fan, tog imod.

Begge hold belønnede de mange fans med agressivt spil, og 12 minutter inde i første halvleg kom Vendsyssel F.F.s Lucas Jensen fri i AaB-feltet og afsluttede, men bolden blev pareret af AaB-forsvaret. 

AaBs Kasper Risgård var flyvende i kampen, og han lagde op til flere chancer i første halvleg, det var samme var Jannik Pohl, der dog ikke har fundet helt samme skarphed, som man så fra ham i sidste sæson. 

Så rødt

Lucas Jensen prøvede for alvor AaB-målmand Jacob Rinne af et lille kvarter inde i anden halvleg med et skud, som dog ikke blev farligt for alvor. 

Til gengæld viste Risgård sig igen farlig, da der manglede 12 minutter af kampen. Kasper Kusk fandt Kasper Risgård på kanten af feltet, og dagens AaB-anfører sparkede sikkert bolden ind ved roden af fjerneste stolpe. 

VFF-spiller Daniel Christensen fik advarsel nummer to inde i overtiden og fik præsenteret det røde kort. 

Resultatet betyder, at AaB nu indtager Superligaens tredjeplads efter fire runder, mens Vendsyssel FF ligger nummer seks. 

Reaktioner efter kampen - Kasper Kusk (AaB) og Alexander Juel Andersen (VFF): 

Alexander Juel Andersen
Kasper Kusk

Seneste nyt

fra Nordjylland