2 millioner til Tornhøjhallen

 2 millioner til Tornhøjhallen

Tornhøjhallen i Aalborg skal ombygges til en tidssvarende idrætshal med en lang række udfoldelsesmuligheder. De traditionelle lange, mørke gange bliver til nye aktivitetsarealer, når hallen forandres inden for de eksisterende rammer.

Brugerne af Tornhøjhallen i Aalborg Øst har, siden hallen blev opført i 1972, fået andre ønsker om aktiviteter, end hallen var tiltænkt og kan leve op til. De ændrede behov har ført til en workshop, hvor lokalområdets ønsker til hallens fremtidige tilbud blev samlet sammen - og nu bliver de til virkelighed, når Tornhøjhallen ændres fra en gammel idrætshal til et moderne bud på et samlingssted for både idræt og en bred gruppe af foreninger som fx diabetesforening, forening for enlige mødre, en kvindegruppe og en ungeforening.

Rådmand for Skole- og Kulturforvaltningen Anne-Dorte Krog siger om projektet:

- Tornhøjhallen bliver et sted for alle i området. Det bliver et åbent, imødekommende, multifunktionelt og tidssvarende sted at dyrke idræt og foreningsliv. Det bliver samtidig en idrætshal med stort fokus på gennemsigtighed og lys, der skaber tryghed både i og på arealerne uden for hallen. Vi er meget glade for Lokale- og Anlægsfondens tilskud på 2 mio. kr. til projektet, et tilskud, der sikrer, at Tornhøjhallen bliver en unik facilitet, der ikke blot samler det lokale foreningsliv - men hele bydelen.


Seneste nyt

fra Nordjylland