300 rejsende rammes fortsat hver dag

Der er endnu ikke fundet et flyselskab til at overtage konkursramte Cimber Sterlings fly afgange fra Aalborg Lufthavn. Hver dag skal 300 rejsende derfor finde et alternativ.

Det er ikke lykkedes Aalborg Lufthavn at få en aftale på plads med et andet flyselskab efter at Cimber Sterling gik konkurs torsdag. Derfor vil over 300 rejsende dagligt fortsat være nødt til at finde et alternativ, fordi billetter fra det konkursramte flyselskab er ubrugelige.

Henover weekenden er 1500 personer blevet ramt af flyselskabets konkurs, men der er altså lige nu ikke udsigt til, at rejseproblemerne vil blive løst lige med det samme.

- Det er gået stærkt henover weekenden med at prøve at finde løsninger. Desværre har vi ikke en løsning på alle de afgange som Cimber Sterling stod for, men vi forventer at der maksimalt vil gå 14 dage før vi har en permanent løsning, siger salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.

SAS har allerede oprustet med 2000 ekstra sæder ugentligt, og det danske selskab, Sun Air, har overtaget ruten mellem Aalborg og Oslo. Ellers var yderligere 100 rejsende dagligt blevet ramt af Cimber Sterlings konkurs, vurderer Rikke Mølgaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland