AaB fik sejr i tredje forsøg

I tredje forsøg lykkedes det endelig for AaB a vinde en SAS Liga-kamp. Det skete med 3-2 på udebane over Vejle efter bagud 0-2 ved pausen.

Tredje gang blev lykkens gang for sidste års danske mestre. I sæsonens tredje kamp lykkedes det endelig for sidste års danske mestre at få sæsonens første sejr. Derved fik AaB langt om længe udbytte af holdets spildominans og boldbesiddelse, som det har haft gennem tidligere kampe i SAS Ligaen. I alle mestrenes
tidligere kampe i sæsonen har de styret spillet, men slet ikke formået at skabe de chancer, der skal til for at vinde fodboldkampe.

Med Jimmy Nielsen på mål og Brian Priske og Allan Olesen, der tilsammen har spillet over 650 kampe for AaB, i bagkæden, var Vejle godt forberedte på gæsternes måde at spille på.

Modsat gæsterne fra Aalborg var Vejle ganske effektiv, på sine chancer, og det betød at AaB måtte gå til pausen bagud med 0-2. I anden halvleg fortsatte gæsterne med at have bolden, men til forskel fra første halvleg lykkedes det nu at komme frem til chancer, samtidig med at de havde heldet på deres side.

Et selvmål af Sladan Peric efterfulgt af et scoring Ronnie Schwartz, der var blevet indskiftet kort forinden, skabte
balance i regnskabet. 10 minutter før tid bragte brasilianske Caca AaB i spidsen og rystede Vejle ganske voldsomt, og det kunne oprykkerne ikke følge op på.