AaB forlænger med ungt landsholdstalent

AaB har forlænget sin kontrakt med 22-årige Magnus Christensen, så den nu varer til 2022.

Det 22-årige midtbanetalent Magnus Christensen er sikret mindst tre år mere i Superliga-klubben AaB, efter han har forlænget sin kontrakt frem til 2022. 

Magnus Christensen kom til AaB som U/14-spiller fra partnerklubben Bangsbo Freja, og den centrale midtbanespiller har foreløbig spillet 15 U-landskampe og har en status som ubesejret for Danmark efter 11 sejre og fire uafgjorte i de respektive kampe.

- For det første., synes jeg, at vi allerede nu har en spændende trup, og jeg ser meget frem til, at vi - inklusive jeg selv - er flere, der skal steppe op i Würtz og Risgårds fravær. Vi skal have forløst truppens potentiale, og det skal jeg være medvirkende til både som holdspiller og individuelt, hvor min personlige målsætning er at blive mere markant både i den defensive og den offensive del af spillet, siger Magnus Christensen.

- Jeg synes, vi står over for en spændende tid, hvor vi forhåbentlig kan bringe AaB tilbage i toppen af dansk fodbold, hvor vi mener, vi hører til.

Overtager fra Würtz og Risgård

Magnus Christensen har spillet 81 officielle kampe hos AaB og står for tre scoringer.

- Vi er ikke i tvivl om, at vi i Magnus har en af de fremtidige ledere på vores hold, og derfor glæder vi os naturligvis over forlængelsen. Magnus’ rolle og betydning for vores hold bliver kun større og større, hvilket ikke mindst skal ses i lyset af afgangen fra den centrale midtbane af erfarne kræfter som Rasmus Würtz og Kasper Risgård, siger Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB.

- Allerede i sidste sæson begyndte Magnus for alvor at markere sig som en krumtap og profil på vores hold, hvor særligt det defensive arbejde fra positionen som 6’er er hans kompetence, og samtidig er han selv meget bevidst om, at der er udviklingspotentiale i det fremadrettede spil.

AaB’s superligatrup består af 24 spillere, hvoraf hele 17 har spillet ungdomsfodbold i klubben. Holdet indleder træningen til den nye sæson på onsdag den 19. juni.  


Seneste nyt

fra Nordjylland