AaB-profil tvivlsom mod Esbjerg

00:36

Foto: Robert Bedsted

1 af 2

Kasper Risgård måtte udgå af dagens træning efter et ryk i læggen.

AaB kan blive nød til at undvære midtbaneprofilen Kasper Risgård i lørdagens Superliga-kamp mod Esbjerg. Ved dagens træning måtte Risgård udgå før tid, da han efter opvarmningen mærker et riv i læggen.

-Han er nu blevet scannet, og der er noget at se. Han har fået is på, og så må vi ellers vente. Det er stadig ikke udelukket, han bliver klar til lørdag, men det afhænger af, hvordan han har det i morgen. Vi har under alle omstændigheder en klar forventning om, at det ikke er noget langvarigt, siger AaB-træner Kent Nielsen.

Kasper Risgård har været et af de stærkeste kort på AaB-hånden i denne sæson, og Kent Nielsen ærgrer sig også over, at han kan komme til at mangle midtbanespilleren.

Omvendt føler han, at mesterskabskandidaterne har været forholdsvis forskånede for skader sæsonen igennem, og han er samtidig sikker på, der er kompetente kræfter klar til at tage over, hvis Kasper Risgård ikke er i stand til at spille mod Esbjerg.

-Vi håber da, at han bliver hurtigt klar, men ellers finder vi også en løsning på det. Vi har mange kvalificerede spillere, der er klar til at træde til, siger Kent Nielsen, der ved dagens træning så positive takter ved svenske Rasmus Jönsson, som ifølge cheftræneren er i spil til lørdagens trup.

Superliga-duksene fra AaB tager imod Esbjerg lørdag klokken 17.