AaB reddet af millionlån

[size=2]Superligaspillerne og andre ansatte fra AaB får kun deres martsløn - takket været et lån fra moderklubben. [/size]

Aalborg Boldspilklub af 1885 har med et lån på seks millioner reddet AaB A/S fra en truende konkurs.

I begyndelsen af 2012 var AaB A/S i akutte pengeproblemer. Og var amatør- og moderklubben AaB af 1885 ikke trådt til med et lån på seks millioner kroner, ville den professionelle afdeling være gået konkurs. Og så ville AaB være røget ud af Superligaen.

Moderklubben har selv været nødt til at optage lån for at kunne hjælpe AaB A/S. Det fremgår af formandens årsberetning fra seneste generalforsamling, som klubben har offentliggjort på sin hjemmeside.

På trods at at AaB af 1885 selv har skullet optaget lån, er formand Jesper Møller tilfreds med beslutningen om at hjælpe. I sin beretning skriver han, at han er "både stolt og glad over den opbakning, bestyrelsen (for AaB af 1885, red.) har givet i den kritiske situation. På vores bestyrelsesmøde den 16. februar 2012 trådte mine kolleger i betyrelsen i karakter, og ingen rystede på hånden, da lånedokumenterne skulle skrives under. Det er en af de største og vigtigste beslutninger i AaB's historie, og jeg vil gerne rose mine kolleger for det udviste mod."


Seneste nyt

fra Nordjylland