Åbent hus i Mariager: Strandfest

I Mariager var havnen i dag omdannet til en alletiders strandfest. Kommunen havde sørget for sandet, imens masser af mennesker sørgede for den gode stemning.

- Vi kan godt lide at holde en fest. Det her er et eksempel på, hvad vi kan stable på benene på kort tid, fordi der er så mange skønne frivillige. Her kan man se, hvad der kommer ud af det, når man løfter i flok. Unge, gamle og børn i skøn forening, siger Mette Bay Velling, der er formand for borgerforeningen.

Sandstranden består af cirka 100 kubikmeter sand. Ifølge arrangøren har omtrent 1000 mennesker været til åbent hus på stranden i Mariager i dag.

- Der er en mega fest og fed stemning. Der er sjove aktiviteter som mudderbadet, og alle hygger sig bare. Man kan sidde sammen og snakke med nye mennesker og så har vejret jo været helt genialt, lyer det fra Noah Lima Perez fra 10. klasse på Mariager efterskole.

Nogle af dem, der også lagde vejen forbi var Fjordbaderne i Mariager, som er en nystartet badeklub. Sammen med dem kunne man blive skrubbet i salt, smurt ind i mudder og få en dukkert.


Derfor Nordjylland - En del at være stolt af

Kellpo åbent hus i Thisted

play Åbent hus i Thisted: Kellpo

Åbent hus i Tversted.jpg

gallery Åbent hus i Tversted: Tversted Skole

Åbent hus i Brovst.jpg

gallery Åbent hus i Brovst: Havens Dag på Bratskov

Åbent hus Mariager

gallery Åbent hus i Mariager: Strandfest

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland