Aalborg DH slået hjemme

FC Midtjylland hentede en meget vigtig sejr i Guldbageren Ligaen, da de midtjyske håndboldkvinder vandt 27-25 ude over Aalborg DH.

FC Midtjyllands håndboldkvinder kom snublende nær slutspillet i Guldbageren Ligaen, da holdet onsdag aften vandt 27-25 ude over Aalborg DH.

Med sejren i Gigantium har FC Midtjylland på fjerdepladsen 22 point for 18 kampe, og holdet er i en rigtig god position til at blive mellem de seks bedste, der avancerer til slutspillet.

Aalborg DH, der har 19 point på sjettepladsen, må til gengæld se ængsteligt bagud i tabellen, hvor Horsens, Team Esbjerg og Randers HK lurer på at passere nordjyderne.

Angrebsspillet havde i første halvleg ikke særlig høj kvalitet, og hjemmeholdets målmand, Madeleine Grundström, havde flere gode redninger, så hjemmeholdet kunne gå til pause foran 14-13.

I anden halvleg trak gæsterne fra og førte med to-tre scoringer, og da det lykkedes Gro Hammerseng at score til 26-24 i undertal med to et halvt minut tilbage, anede man, hvor det bar hen.