Aalborg Idrætsgymnastik tog både sølv og bronze

Idrætsgymnastik er en velkendt disciplin fra De Olympiske Lege og består i alt af fire redskaber. Foto: Aalborg Idrætsgymnastik

Aalborg Idrætsgymnastik fik både bronze og sølv. Sølvgymnasterne står forrest Foto: Aalborg Idrætsgymnastik

Der var i alt 71 gymnaster og 16 hold fra hele landet med til de nationale mesterskaber i weekenden. Foto: Aalborg Idrætsgymnastik

1 af 3

Aalborg Idrætsgymnastik vandt i weekenden både sølv og bronze ved de nationale mesterskaber i idrætsgymnastik.

Det går strålende for Aalborg Idrætsgymnastik. I weekenden vandt klubben både sølv og bronze ved de årlige nationale mesterskaber for kvindelige hold, der denne gang blev afholdt i Aalborg.

- Vi er meget stolte. Klubben har igen vist, at Aalborg har nogle af landets bedste gymnaster, siger formand Bent Brandtoft.

Idrætsgymnastik er en velkendt disciplin fra De Olympiske Lege og består i alt af fire redskaber; hest, bom, gulv og barre.

- Idrætsgymnastik kræver enorm disciplin, smidighed og råstyrke på samme tid. Og vores trænere og dygtige gymnaster har fået Aalborg op på det allerhøjeste niveau. Gymnasterne træner enormt meget, 15-20 timer hver eneste uge, så det er en fantastisk anerkendelse, at stå med både sølv og bronze. Det lover rigtig godt for fremtiden, fortæller den stolte formand. 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord