Aalborg Pirates færdige i Metalligaen

Aalborg Pirates led et nederlag i kvartfinalen mod SønderjyskE, og dermed helt ude af Metalligaen.

Da Aalborg Pirates torsdag aften spillede mod SønderjyskE i den fjerde kvartfinale i ishockey-slutspillet var kravet en sejr - ellers ku' spillerne gå på tidlig sommerferie.

Piraterne gav da også de forsvarende ishockeymestre modstand. Efter første periode var Sønderjyske foran med 1-0, og både i anden og tredje periode havde Aalborg Pirates flere store chancer for at udligne.

Træneren og hans unge hold måtte dog til sidst gi' sig. SønderjyskE scorede til 2-0 få sekunder før tid, og spillede sig altså videre til semifinalen.

Da kvartfinaler bliver spillet bedst ud af syv kampe, og dette var det fjerde nederlag, er Aalborg Pirates nu ude af slutspillet i MetalLigaen.