Augu: En sejr for hele Nordjylland

Forløsning i Aalborg efter at AaB vandt første hjemmesejr siden oktober og nu er over nedrykningsstregen med sejren over Randers på 4-1.

- Det var en lille forløsning. Det var vores første sejr på hjemmebane efter vinterpausen. Vi skyldte fansene det, for de har givet os en utrolig støtte. Det var en sejr for hele Nordjylland, siger Thomas Augustinussen.

Selvom resultattavlen fortalte historien om en overbevisende sejr på 4-1 over Randers, mener Thomas Augustinussen ikke, at sejren var så klar.

- Det var lidt tilfældigt. Vi kendte vores besøgstid og scorede på vores chancer. I anden halvleg blev det lidt forkrampet, men det var nok også lidt psykisk efter 3-0-føringen, siger Augustinussen.

Anders Due scorede det afgørende mål til 3-0, og han mener, at sejren kom i hus på baggrund af en god første halvleg.

- Vi havde nogle gode angreb, og vi havde også snakket om, at vi skulle godt fra start og overraske Randers. Det lykkedes, og vi kom hurtigt foran. Det var vigtigt med en hjemmesejr, siger Anders Due.

Efter sejren er der nu større selvtillid i AaB, der nu har fuld kontakt med de andre hold i bunden af Superligaen.

- Vi har haft stort pres på os, fordi alle har talt om, at vi ville rykke ned. Nu har vi lukket hullet til de andre hold, så det bliver spændende at se, hvordan de håndterer det, siger Anders Due.

AaB møder i næste runde FC Nordsjælland på udebane.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland