Bankrøvere fortsat på fri fod

Foto: Ib William Christensen

Politiet leder stadig efter de to mænd, der slap væk efter et bankrøveri i Frederikshavn.

De to mænd, der røvede Danske Bak i Frederikshavn i mandags, er fortsat på fri fod. Det oplyser politikommissær Jens Søgård fra Nordjyllands Politi. Der er foretaget undersøgelser af tekniske spor på gerningsstedet, som politiet stadig mangler at få svar på, men ellers er der ikke mange spor at gå efter.

Ifølge Jens Søgård er der kommet en del henvendelser fra offentligheden, men ingen har dem har givet pote endnu. Han håber, at folk fortsat vil henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen.

Røveriet skete i Danske Bank i Danmarksgade i Frederikshavn umiddelbart efter bankens lukketid mandag. En mand skaffede sig adgang til banken ved at knuse indgangsdøren med en økse.

Han slap af sted med et ukendt pengebeløb og stak af gennem bagdøren, hvor en medgerningsmand ventede på en hvid PGO-scooter, som de flygtede på.

Scooteren blev sidst set ved parken bag svømmehallen på Rådhus Allé. Begge gerningsmænd beskrives som unge, formentlig mellem 15 og 20 år. Den ene er 180-190 cm høj. Han havde en hvid hættetrøje og mørke bukser på.

Den anden er 165-170 cm. Han var iklædt en rød hættetrøje og havde et hvidt klæde for munden samt blå bukser.

Røverne har ikke fået noget reelt udbytte, da en farvepatron blev udløst, da røverne flygtede.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man henvende sig til politiet på telefon 114.