Bruun stadig ubesejret

Pandrup-bokseren Kasper Bruun hentede en sikker pointsejr ved lørdagens professionelle boksestævne i Randers.

Den nordjyske bokser er stadig ubesejret efter 15 kampe som professionel. Efter seks hårde omgange mod bulgaren Asen Yuseinov vandt Kasper Bruun med dommerstemmerne 3-0.

Kasper Bruun havde flere gange undervejs i kampen sin modstander i gulvet, men Pandrup-bokseren formåede ikke at gøre arbejdet færdig før tid.

Kasper Bruun er med sejren noteret for 14 sejre og en uafgjort i sine 15 kampe.

Også de øvrige fire professionelle kampe i Randers gav danske sejre. Den knap 40-årige tidligere verdensmester Anita Christensen fik således en snæver pointsejr i sit comeback i bokseringen, og en glad og lettet Anita Christensen fortalte efter kampen til TV2/Nord, at hun har mod på flere kampe i ringen.

Ligesom Anita Christensen og Kasper Bruun vandt også Adbul Khattab, Kim Poulsen og Stephan Alms deres kampe på point.

Det internationale stævne i Randers bød også på landskamp mellem Danmark og Estland. Her var Pandrups Jim Andreasen i ringen i letsværvægt. Pandrup-bokseren skuffede mod den meget stærke ester Ainar Karlson, som vandt kampen suverænt med 16-2.

Hobros nordiske amatørmester Carsten Hammer Sørensen mødte en udvalgt tysk modstander, og Hobro-bokseren vandt med 22-15 i en kamp, som han kontrolleret fra 1. omgang.

Se højdepunkter fra stævnet søndag aften i Sporten kl. 19.30 og på TV2/Nords 24-timers kanal mandag.


Seneste nyt

fra Nordjylland