Bundbrag i Superligaen ender uafgjort

AaB og Esbjerg scorede en gang hver, da klubberne skulle afgøre, hvem der er Superligaens dårligste hold.

AaB og Esbjerg kunne ikke afgøre, hvem der i øjeblikket er Superligaens dårligste hold, da de to mandskaber lørdag spillede 1-1 i Aalborg.

Pointdelingen betyder, at AaB fortsat indtager sidstepladsen, mens gæsterne fra Esbjerg lige nøjagtig rykker op over nedrykningsstregen.

Efter at Nicklas Helenius med et flot mål - der var ligeså
flot assisteret af Mathias Wichmann - havde bragt AaB foran med 1-0 efter 25 minutters spil, så kom gæsterne efter pausen ud med en aggressiv indstilling.

Efter en times spil resulterede det i en fortjent udligning,
da indskiftede Jacob Ankersen af to omgange fik banket bolden i mål til 1-1 med et fladt skud, der gik ind via stolpen.

I en spændende og intens forestilling på Energi Nord Arena, formåede ingen af de to mandskaber at tilspille sig et vedvarende overtag i kampen.

Bolden blev ofte afleveret til modstanderne, og det gav en urolig, men tempofyldt kamp præget af en masse af
tilfældigheder.
Lysten til at vinde var hele tiden større end angsten for at tabe, hvilket vidner om masser af selvtillid hos AaB og Esbjerg, der med bedre defensiv organisation vil volde problemer for de fleste konkurrenter i Superligaen.
I slutminutterne så AaB ud til at blive snydt for et mål, da Ronnie Schwartz blev dømt offside, da han sendte bolden i mål.