Bus total udbrændt ved Nørhalne

Det tog bare ti minutter før bussen var brændt helt ud.

En bus er onsdag eftermiddag brændt helt ud på Sulstedvej ved Nørhalne. Bussen, som er fra Keolis, var ikke i rute da branden brød ud, og derfor var der kun chaufføren ombord.

- Der kom en melding om, at der var brand i motorrummet. Så er der kun en ting at gøre, og det er at holde ind til siden og tjekke, hvad der er galt, siger Martin Lindof, som var chauffør i bussen.

Han fandt pulverslukkeren frem, men da han kom over til motoren, kunne han se, at branden var så kraftig, at han ikke selv kunne gøre noget ved den og ringede derfor 112.

- Hele bussen brændte, da vi kom derud, fortæller Niels Nygaard, som er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab i Jammerbugt Kommune. Efter 10 minutter var bussen brændt ud, og beredskabet kunne gå i gang med efterslukningsarbejdet.

- Det er et uheld der sker, men heldigvis skete der ikke mere i det her tilfælde, siger Martin Lindof.

Bussen står i siden af vejen, så når beredskabet er færdig med efterslukningsarbejdet, vil vejen igen være åben for trafik. Jammerbugt Kommune har desuden sendt miljøarbejdere til stedet for at undersøge, om der skulle være oliespild eller lignende i forbindelse med branden.

Hvad der er årsag til branden, er endnu ukendt.


Seneste nyt

fra Nordjylland