Concordia skifter ud

Foto: Sven Erik Sode

Magnus Corts udtagelse til U-23 landsholdet og etapeløbet Tour de L'Avenir, giver i stedet plads til Christian Ranneries i Post Danmark Rundt.

Da Team Concordia Forsikring Himmerlands Magnus Cort er udtaget til U23-landsholdet, der i Frankrig skal køre etapeløbet Tour de L'Avenir, giver det i stedet plads til Christian Ranneries på holdet til Post Dannmark Rundt.

Etapeløbet Tour de L'Avenir startede helt tilbage i 1961, men har siden 2007 været dedikeret de unge talentfulde U23-ryttere og kaldes i dag for de unges Tour de France. Præcis som i Touren, dyster de unge ryttere om både den gule førertrøje, den grønne sprintertrøje, den hvide ungdomstrøje og den prikkede bjergtrøje, og blandt tidligere vindere af løbet findes så prominente navne som Greg Lemond, Miguel Indurain og Laurent Fignon, der alle efterfølgende blev store Tour de France vindere.

Etapeløbet køres i perioden d. 26. august - 1. september, hvilket betyder, at Magnus Cort derfor ikke vil være til start i Post Danmark Rundt.

Pladsen overtages i stedet af Christian Ranneries og Team Concordia Forsikring Himmerlands Post Danmark Rundt hold ser nu ud som følgende:

Nikola Aistrup, Lars Andersson, Sebastian Balck, Morten Høberg, Mikkel Mortensen, Lucas Persson, Morten Øllegaard og Christian Ranneries.

I ugen op til starten af Post Danmark Rundt, er holdet samlet på træningslejr fra onsdag til søndag, hvor de blandt andet i dag torsdag stiller til start i gadeløbet Rundt om Lunden i Horsens, gadeløbet Designa Grand Prix fredag og slutteligt landevejsløbet Fyn Rundt på søndag.