Droppet barselshotel vækker harme blandt nordjyderne

På TV2 Nords Facebook-side er der stor utilfredshed med, at man fremover ikke kan komme på barselshotel på det nye supersygehus. Foto: Per Frank Paulsen (Arkivfoto)

Kommentarerne strømmer ind på TV2 Nords Facebook-side fra nordjyder, der er utilfredse med, at barselshotellet på det nye supersygehus droppes.

- Anne Marie Krogstrup Hansen: Nej nej nej, hvad sker der???? I mine øjne er det ikke okay, at det droppes. Hvad vil der ske med de nybagte forældre til deres første barn, hvis de får problemer de første 2 nætter eller mere?

- Patricia Meyer: Jeg er simpelthen i chok! Det er godt nok et af de mest stupide steder at spare.

- Maibrit Mathiasen: Jeg vil være ked af, at det blev lukket. Det var sådan en stor hjælp efter fødslen.

Nyheden om, at det nye supersygehus i Aalborg ikke skal have et barselshotel, har virkelig fået nordjyderne til tasterne. På TV2 Nords Facebook-side vælter det lige nu ind med kommentarer fra utilfredse nordjyder. På Facebook har historien allerede langt over 100 kommentarer. Langt de fleste fra folk, der er utilfredse med beslutningen.

- Johnny Nitzsch: Hvad med helt at droppe det supersygehus. Alt er jo alligevel skåret væk i forbindelse med dette byggeri. Ingen køkken, ingen helikopterlandingsplads, og nu ingen barselsfaciliteter. Det er kun et spørgsmål om tid, så er der mere, der bliver droppet..

Det er dog ikke alle, der synes, det er en dårlig idé at afskaffe barselshotellet. Flere sympatierklæringer rettet mod beslutningen er således også kommet ind blandt kommentarerne.

- Dorte Christensen: Hold dog op men jeres ynk. Hvad med alle dem som fødte for 50 år siden? Det er efterhånden en sygdom at få børn.

- Kristine Rytter Kjærsgaard: Jeg var på barselshotel med den første, og syntes ikke det var noget værd for os overhovedet. Anden gang blev vi indlagt på barselsgangen, det var en helt anden sag.. Så ja spar på barselshotel og tilføj de ressourcer til selve barselsgangen..!

Debatten er altså virkelig i gang, og vi opfordrer til alle til at gå ind og give deres besyv med på TV2 Nords Facebook-side.