DSU beskyldes for chikane og personhetz

De Konservative anklager DSU for urent trav. De Konservative mener, at DSU udgav sig for at være Lene Espersen støtter - mens de i virkeligheden bare ville vide, hvor og hvornår de kunne chikanere folketingekandidaten.

De Konservative i Nordjylland raser over DSU'eres måde at agere i valgkampen. Det sker, efter unge DSU'ere troppede op iklædt badetøj og med en stort banner med teksten "Ferieminister, nej tak", da Lene Espersen fredag eftermiddag var i Frederikshavn for at dele hvide roser ud til borgere.

Ifølge formanden for de Konservative i Nordjylland, Susanne Fibiger, ringede DSU til hende forud for roseuddelingen. De sagde, at de ville støtte Lene Espersen og hjælpe med at dele roser ud. Så de ville vide, hvor og hvornår de skulle møde op.

- Det er fuldstændigt uacceptabelt. Det er uetisk. Det er ikke sådan vi diskuterer politik i Danmark, siger Susanne Fibiger, formand for de Konservative i Nordjylland.

Lene Espersen er også rystet over sagen.

- Det er noget mærkeligt noget under  falske forudsætninger at udgive sig for at være nogen, der vil støtte mig i min kampagne og sådan set gør sit yderste for at forhindre mig i at føre valgkamp, siger Lene Espersen.

DSU erkender at have ringet til Susanne Fibiger.

- Det var lidt lusket, men i krig og kærlighed gælder alle kneb, og jeg mener vi ligger i krig, i og med at der er valgkamp, siger Kim Larsen, formand DSU i Frederikshavn.


Seneste nyt

fra Nordjylland