Dyne-Larsen vil bringe topgolf til Nordjylland

Lars Larsen har et godt tilbud til dig. Denne gang er det dog ikke dyner, men en stor golfturnering i 2014. Flere af verdens bedste golfspillere kan i 2014 dyste om en stor titel i Nordjylland.

Rigmanden og ejeren af varehuskæden Jysk, Lars Larsen, er således langt i sine planer om at hente en turnering på European Tour til
Nordjylland, hvor Himmerland Golfklub skal danne rammerne.

- Jeg er overbevist om, at hvis det fortsætter, som det er startet, så er vi klar med Europa Touren i 2014, siger Lars Larsen til sporten.dk.

- Vi har banen klar, vi har alle faciliteterne klar, og vi har snakket med nabokommunerne med alt fra parkering til shuttlebusser ind til Himmerland. Vi er meget langt i processen, oplyser han.

Lars Larsen hylder Herning og Horsens for at hente verdens næststørste cykelløb Giro d'Italia til Danmark, men han vurderer, at en stor golfturnering bliver mange gange større.

- Mit mål er, at den skal gentages år efter år. Danmark skal på verdenskortet.

- Giroen varede et par dage, men her kommer det til at vare meget længere tid. De professionelle spiller kun fire dage, men så er der Pro-Am inden turneringen, og der er optakt.

- Det er mere eller mindre end måned, det varer, og de 11 andre måneder om året, vil man snakke om, hvordan det gik, og at turneringen kommer igen næste år, fortæller Lars Larsen.

Danmark var i 2004 vært for Nordic Open på European Tour. Turneringen blev dog kun en engangsfornøjelse, da den gik konkurs året efter.


Seneste nyt

fra Nordjylland