EH Aalborg sikre på endnu en sæson i ligaen

Der blev brugt rigeligt med konfetti til at fejre endnu en sæson med ligahåndbold for EH Aalborg Foto: EH Aalborg

Selvom EH Aalborg tabte med et enkelt mål til Silkeborg/Voel, så flaskede de andre resultater sig. Dermed er klubben sikret overlevelse i ligaen.

Det er aldrig sjovt at tabe. Men lige denne lørdag gjorde det nok mindre for EH Aalborg, at Silkeborg/Voel tog fra Gigantium med en smal etmålssejr.

Forinden havde Randers HK nemlig slået Ajax København - og dermed sikret overlevelsen for EH Aalborg i landets bedste kvindehåndboldrække.

- Det har jo været vores målsætning fra dag 1 at sikre overlevelse. Og i dag lykkedes det hjælp fra andre, men jo også fra os selv. Vi tabte med et mål i dag, men er meget tilfredse med både kampen i dag og de tidligere kampe i gruppespillet, som vi åbnede med to flotte sejre, siger Henrik Skals, direktør i EH Aalborg, til TV2 Nord.

Henrik Skals og de øvrige folk omkring holdet kan nu forberede sig på endnu en sæson i den økonomisk og sportsligt langt mere attraktive håndboldliga.

- Det gør en mega stor forskel. Det er sjovest at være med på toppen. I den kommende sæson er vi bedre rustet og mere erfarne. Vores målsætning bliver at spille med om ottende-/niendepladsen, men det kræver også mere, siger Henrik Skals, der nu vil ud og appellere sponsorer til at støtte op om i endnu højere grad end tidligere.

- Aalborg har forhåbentlig tillid til os, nu vi har vist, vi kan klare os på højeste niveau, siger han.

Læs også EH Aalborg vinder ude over Skanderborg

Flere nyheder fra TV2 Nord