Et fly skal være fundament for nyt samarbejde

Foto: KPF Arkitekter

Foto: KPF Arkitekter

1 af 2

Et nyt samarbejde er på vej i Jammerbugt Kommune. TV2 Nord og Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt vil forbindes med et fly

I dag er TV2 Nord og Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt naboer, men trods det, er der kun et mindre omfang af samarbejde. Det er der nu ambitioner om at lave om på. Både fysisk og med mere partnerskab.

Forbindelsen mellem de to bygninger bliver ikke helt traditionel, idet parterne har en vision om at sammenkoble de to bygninger via et Boeing 737-fly. Flyet hænger som spændt ud imellem de to bygninger med to transparente gangbroer. Selve flyet indrettes blandt andet med et tv-studie.   

- Vores arbejdsplads er både en produktionsvirksomhed med fokus på effektiv drift og resultater og et kreativt værksted med fokus på skæve ideer og visionær tænkning. Dette projekt giver os nye muligheder på begge områder, og vi ser frem til at præsentere vores brugere for en masse nye programmer og arrangementer, som bliver mulige i vores nye, fysiske rammer, siger TV2 Nords direktør Mikael Justesen.

For Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt vil det give mulighed for større synlighed i markedet, og dermed mulighed for at arrangere et bredere og større koncertprogram. For de erhvervsdrivende, der lejer sig ind i lokaler i bygningen, vil det blive et mere attraktivt og pulserende miljø at arbejde i.

- Arbejdet med projektet skrider godt frem, men der er stadig udfordringer, før det er helt realiserbart. Men jeg håber og tror på, at vi lykkes med projektet, da det er af enorm betydning for Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugts fremtid og udvikling, siger Søren Svendsen formand for den Erhvervsdrivende Fond Kultur- og Erhvervscenter Jammerbugt.

Det her projekt vil være en stor fordel for Jammerbugt Kommune

Så snart de sidste detaljer og godkendelser vedrørende projektet er på plads, forventes der etablerings- og byggestart. Også borgmesteren i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade, ser fordele i projektet.

- Det her projekt vil være en stor fordel for Jammerbugt Kommune, ikke bare fastholder og udbygger vi samarbejdet med TV2 Nord, vi får også skabt et rigtig spændende kultursted for Jammerbugt Kommunes borgere, siger Mogens Gade (V).