Få et eksklusivt smugkig i Danmarks nye badehotel

02:18

Håndværkerne skal være færdige om et par uger for 1. juli skal Blokhus' nye badehotel være klar til at indkvartere gæster.

Man ser dem ikke så ofte længere - badehoteller som i de gode gamle dage. Men nu får de snart et i Blokhus. Om halvanden måned skal Strandhotellet Blokhus, som det nye badehotel kommer til at hedde, være klar til at tage i mod de første gæster. Og selvom det er et nyt hotel, så bliver det opført, som man gjorde det før i tiden. 

- Vi synes, at det er vigtigt at vi er tro i mod de her gamle kendte materialer. Så hvis man tager alle vores døre og vinduer så er det kittede systemer, fortæller Marie Louise Ebdrup, der sammen med sin mand, Steffen Ebdrup, ejer det nye badehotel. 

- Vi vil gerne lave et badehotel. Et badehotal Anno 2017, men det er klart at vi med paneler og andre  ting laver referencer tilbage i tiden, siger Steffen Ebdrup. 

Læs også Svinkløv Badehotel var mest for de få

Værtsparret er i forvejen ejere af Restaurant Futten og Café Laden i Blokhus, så de har en masse erfaring indenfor restaurationsbranchen. 

Badehotellet ligger bare 200 meter fra stranden i Blokhus. Når hotellet åbner dørene 1. juli, så er det med 36 værelser og 2 suiter. 

Strandhotel Blokhus er tegnet af arkitekt Jørgen Ussing fra Hjørring, og det har kostet i omegnen af 50 millioner kroner. 

Flere nyheder fra TV2 Nord