Far og søn har mistet livet på Aalborgvej

To mænd, en far og hans søn, er tirsdag eftermiddag blevet dræbt i forbindelse med en voldsom trafikulykke på Aalborgvej øst for Thisted.

Kort før klokken 13.00 stødte en personbil og en varevogn frontalt sammen på Aalborgvej.

De to mænd, der befandt sig i den personbilen, er omkommet ved ulykken.

Politiets teknikere er nu igang med at undersøge ulykkesstedet. Aalborgvej var spærret i begge retninger mellem Stevnsvej og Kilsgårdvej, vejen er åbnet igen.

Undersøgelser viser, at personbilen med far og søn af ukendte årsager, er kommet over i den forkerte vejbane, hvor de er kørt frontalt sammen med varebilen.

Føreren af varevognen slipper formentligt med piskesmæld.

De nærmeste pårørende er underrettet, det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til TV2/NORD tirsdag aften.

FAKTA:

Omkring 200 mennesker har mistet livet i trafikken i år, oplyste Rådet for Sikker Trafik mandag. Det endelige tal foreligger først, når året er helt slut og tallene renset for ulykker, som skyldes selvmord og sygdom. Men uanset hvad er der udsigt til et rekordlavt antal trafikdrab.

Sidste år var også en rekord, da 255 mennesker mistede livet i trafikken. Sneen i de første måneder af året får en stor del af æren for, at 2011 blev mindre blodig end året før. For meget sne betyder færre cyklister og færre fodgængere, lyder vurderingen fra rådet.

Danmark har stadig forholdsvis flere dræbte end Sverige, selv om tallet er steget på de svenske veje i 2011. Direktør for Rådet for Sikker Trafik, Anders Rosbo, tror fortsat på, at Danmark i 2020 kan nå EU-målet om at halvere antallet af trafikdrab i 2020 i forhold til 2010. I så fald skal Danmark ned på 120 dræbte i 2020.

Kilde: Ritzau.


Seneste nyt

fra Nordjylland