Fem på stribe for Frederikshavn

Pucken glider Frederikshavns vej for tiden. Søndag hentede holdet den femte sejr i træk, da Nordsjælland blev besejret med 7-4.

Frederikshavn White Hawks har fundet formen og ikke mindst evnen til at lave mål.

Nordsjælland er normalt et hold, som Frederikshavn sjældent vinder over. Foran knap 1.000 tilskuer i Iscenter Nord i Frederikshavn bølgede kampen frem og tilbage i de to første perioder.

Frederikshavn kom foran i kampens første minutter på mål af Vjaceslavs Fanduls. Nordsjælland fik både udlignet og bragt sig foran med 2-1, inden Jeff Corey huggede til. 2-2 efter 1. periode.

I anden periode var der også godt gang i målscoreren. Frederikshavn vandt perioden med 3-2.

Den 3. og sidste periode var en taktisk og kedsommelig affære. Kampen blev reelt afgjort, da Nikolaj Nedermark bragte Frederikshavn foran med 6-4.

Et minutter før tid øgede Jeff Corey til slutresultatet 7-4.

Frederikshavn måtte endnu engang undværre Ludomir Pisar i målet, men reserven Dennis Aaby stod igen en godkendt kamp, selv om han ikke var helt uden skyld i specielt Nordjællands mål til 3-2 i 2. periode.

Med sejren kravler Frederikshavn to pladser op i tabellen. Holdet er nu nummer seks.