Finne færdig i AaB

Foto: Ib William Christensen

Jukka Raitalas kontrakt udløber til nytår, og finnen får ikke aftalen forlænget.

AaB skrev i juli en korttidskontrakt med den 27-årige finske A-landsholdsspiller, men backen får ikke sin aftale forlænget. Han er dermed fortid i AaB til nytår. 

- Vi tilføjede Jukka Raitala til truppen på et tidspunkt, hvor vi forsvarsmæssigt var hårdt ramt af skader, og Jukka nåede også at levere et stabilt og solidt stykke arbejde for AaB, inden der her sidst på efteråret har været længere for ham til spilletid på det bedste mandskab, siger sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse. 

- Jukka har hele vejen igennem arbejdet loyalt og professionelt for AaB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde.

Jukka Raitala udtaler selv:

- AaB er en god klub at være i, men det er klart, at jeg er skuffet over, at jeg ikke har fået mere spilletid. Derfor er det oplagt for mig, at jeg skal have en ny udfordring, men jeg ønsker naturligvis AaB alt det bedste i resten af sæsonen, slutter Jukka Raitala.

Inden årets sidste spillerunde i Alka Superligaen har Jukka Raitala optrådt seks gange for AaB. Han har tidligere spillet for blandt andre tyske Hoffenheim, hollandske Heerenveen og FC Vestsjælland.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord