Flyafgange til København aflyses

Aalborg Lufthavn har aflyst enkelte fly til og fra København på grund af stormen.

Selv om Nordjylland er sluppet nådigt gennem stormen i forhold til resten af Danmark, så har stormen alligevel konsekvenser for de nordjyske flyrejsende mod København. Det fortæller vagthavende ved Aalborg Lufthavn Jens Norup.

Der har været aflyst enkelte afgange mellem Aalborg og København både den ene og den anden vej. Aflysningerne sker, da stormen i øjeblikket er kraftig over København. Det betyder, at flyene ikke kan lande. Samtidig har stormen betydet aflysninger af enkelte afgange fra København mod Aalborg, og derfor bliver turen tilbage til hovedstaden også aflyst, da der så ikke er noget fly at rejse med. Det burde dog stilne af igen i løbet af aftenen.

- Vi regner med, at det stilner af om 30 til 45 minutter, i hvert fald så der kan flyves, siger Jens Norup.

Aalborg Lufthavn har desuden modtaget fly, der er omdirigeret fra Billund Lufthavn, da stormen heller ikke tillader landinger her. Der er tale om fly fra Atlantic Airways og Turkish Airline. Passagererne, der skulle have landet i Billund, er i stedet blevet sendt til Billund lufthavn med busser.

Vagthavende Jens Norup opfordre folk til at væbne sig med tålmodighed og holde øje med Aalborg Lufthavns hjemmeside og tekst-tv for seneste opdateringer omkring flyafgangene.


Seneste nyt

fra Nordjylland