Gammel kending til Hot Shots

Foto: Daniel Mikkelsen (Arkiv)

Floorball-klubben Vendsyssel BFC Hot Shots har fundet sin nye træner. Det bliver 35-årige Kim Olesen, som tidligere har været træner i klubben.

Der er lagt op til et glædeligt gensyn, når floorball-klubben Vendsyssel BFC Hot Shots indleder næste sæson. Klubben får nemlig en gammel kending tilbage på trænerbænken.

Det er 35-årige Kim Olesen, som har valgt at genoptage trænergerningen efter et sabbatår.

- Efter min sidste periode som træner i Hot Shots føler jeg, at jeg har et arbejde, jeg ikke har gjort færdigt. Finalen for et år siden, som vi tabte til Rødovre, har naget mig grusomt. Jeg har fået motivationen igen, og derfor har jeg takket ja til klubbens tilbud om igen at træne Hot Shots, siger Kim Olesen.

Kim Olesen har tidligere ført Hot Shots til tre DM-finaler og to pokaltitler. Målet for næste sæson er, at klubben igen skal stå i DM-finalen, og Kim Olesen håber, at han kan indfri forventningerne.

- Mine forventninger er helt klart at gøre Vendsyssel Hot Shots til danske mestre. Alt andet vil være en skuffelse for mig. Derudover har jeg en klar målsætning om, at hver enkelt spiller skal udvikle sig både teknisk, taktisk og ikke mindst mentalt. Jeg glæder mig til at komme i gang igen, siger Kim Olesen.

Aftalen med Kim Olesen gælder foreløbig for næste sæson, og den udløber 30. april 2015.

Flere nyheder fra TV2 Nord