Glen Riddersholm er ny sportsdirektør i Vendsyssel FF

46-årige Glen Riddersholm har tidligere stået i spidsen for FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Vendsyssel FF er klar med ny sportsdirektør, efter Mogens Krogh tidligere på måneden valgte at fratræde stillingen af personlige årsager.

Den tidligere toptræner Glen Riddersholm bliver ny sportsdirektør i Vendsyssel FF. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Tidligere på måneden meddelte sportsdirektør Mogens Krogh klubbens bestyrelse, at han stopper ved udgangen af oktober. Bestyrelsen glæder sig over nu at have fundet Mogens Kroghs afløser.

Det er et scoop, at vi i Vendsyssel FF kan tiltrække så stor en kapacitet som Glen Riddersholm.

Jacob Andersen, bestyrelsesformand, Vendsyssel FF

- Det er et scoop, at vi i Vendsyssel FF kan tiltrække så stor en kapacitet som Glen Riddersholm, og vi er stolte af, at han har valgt os, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen.

Valget faldt på Glen, fordi han ifølge bestyrelsesformanden er en stor fodboldkapacitet, og fordi han har vist, at han kan føre et hold til tops. Det viste han, da han som cheftræner blev dansk mester med FC Midtjylland i 2014/2015.

- Han kender gamet indefra qua sin tid som cheftræner i både FC Midtjylland og AGF, og vi ser ham som en god sparringspartner for vores unge trænerteam, siger Jacob Andersen.

Læs også Sportsdirektør stopper ved Vendsyssel FF

Glen Riddersholm ser frem til at trække i arbejdstøjet ved Vendsyssel FF.

- Jeg har mødt en professionel og ambitiøs klub, og det har overbevist mig om, at det er det rigtige skridt i min karriere. Vores mål er, at vi skal etablere os i Superligaen, og det gør vi ved at være stærke sammen, siger han.

Det er første gang, Glen Riddersholm prøver kræfter som sportsdirektør.

- Jeg har været i fodboldbranchen i 33 år, og det er en udfordring, og det tænder jeg på, siger han.

Glen Riddersholm tiltræder i Vendsyssel FF den 1. november.

Flere nyheder fra TV2 Nord