Hobro IK præsenterede røde tal trods stigende omsætning

Foto: Henning Bagger, Scanpix

Hobro IK præsenterede et mindre underskud på torsdagens generalforsamling.

Der var torsdag aften generalforsamling i Hobro IK, og her måtte den nordjyske 1. divisions-klub præsentere røde tal på bundlinjen. Klubben måtte notere et minus på 870.147 kroner for 2016.

Det skriver Hobro IK i en pressemeddelelse.

- Man er vel aldrig tilfreds med at præsentere et underskud, men underskuddet holder sig inden for det forventede i forhold til, hvad vi havde budgetteret med. Og lægger man årsresultaterne sammen for foreningen og den professionelle del af klubben, så går årsresultatet stort set i nul, hvilket vi trods alt kan være tilfredse med, siger Hobro IK's formand Lars Kühnel.

Trods underskuddet kan klubben glæde sig over, at omsætningen i 2016 var næsten en million kroner højere end i året før. Det er positive toner i et år, hvor klubben fortsatte med samme setup som i 2015, selvom det blev til en nedrykning fra Superligaen.

- Jeg synes, at det var et modigt og visionært valg at fortsætte med et fuldtidssetup efter nedrykningen fra Superligaen. For at køre videre med de fuldtidsprofessionelle tilstande har vi været afhængige af spillersalg samt salg af folkeaktier. Spillersalgene lykkedes vi med, men aktiesalget er vi endnu ikke kommet helt i mål med, siger Lars Kühnel.

Flere nyheder fra TV2 Nord