Hobro stor nedryknings-favorit inden sæsonstart

Foto: Daniel Mikkelsen (Arkiv)

Danske Spil taber stort, hvis Hobro overlever i Superligaen.

I aften er der igen Superliga og for første gang nogensinde er Hobro med i det fine selskab.

Jonas Dals tropper tørner første gang ud på søndag, når OB skal besejres på udebane. OB forventer sikkert det modsatte resultat, og skal man tage Danske Spils forventninger for gode varer får de nordjyske oprykkere også kam til deres hår. En sejr over OB giver fredag pengene 6,10 gange igen mens et nederlag kun honoreres med odds 1,55.

Og vil man spille mere langsigtet er det også nemt at afkode bookmakerens forventninger. Vil du spille på at Hobro i denne omgang kun en sæson i Superligaen kan du få dine penge 1,09 gange igen. Spiller du derimod på at Hobro overlever i "suppen" kan du vinde dine penge seksfoldigt igen.

- Det er en sammentømret trup, men det er deltidsspillere og det gør en forskel efter 33 kampe, siger oddssætter ved Danske Spil Hans-Henrik Busk Stie.

- Der er næsten altid en af de to oprykkere, der rykker ned og Silkeborg har bare noget mere erfaring på Superliga-niveau, så vi vurderer altså Hobro til at rykke ned.

Spillerne har dog stor tiltro til Hobro og næsten samtlige spil på Hobros fremtid i Superligaen er sat på at de bliver oppe. Sker det taber Danske spil et "pænt sekscifret beløb."

Endnu værre - for Danske Spil - ser det ud hvis Hobro ender som Danske mestre. Det spil har lige nu odds 2000 og Danske Spil vil tabe et millionbeløb, hvis sensationen rent faktisk sker.

Vil du satse på en rigtig stor gevinst kan du spille på Hobro som det mest scornde hold i den kommende sæson. Det væddemål giver pengene 750 gange igen. Ligeså omvendt er det modsatte væddemål. Ender Hobro med at lukke flere mål ind end noget andet hold i tabellen kan du kun vinde dine penge 1,60 gange igen.

Mestrene fra AaB er naturligvis også repræsenteret i bookmakerens lange lister af væddemål, og man må sige at det er lidt mere flatterende forventninger Danske Spil har til de bolschestribede.

Skulle AaB genvinde mesterskabet vil spillerne vinde deres penge seks gange igen, og selvom AaB i den forgangne sæson slog deres nærmeste konkurrenter både ude og hjemme, er de ikke favoritter til at genvinde titlen. Den cadeau løber FCK med og også Brøndby giver lavere odds end AaB. Spiller man på københavnerklubberne som mester til næste forår giver det henholdsvis 1.70 og 5 gange pengene igen.

AaB starter ligesom Hobro på udebane. Det er lørdag klokken 17 mod SønderjyskE.

Flere nyheder fra TV2 Nord