Hobro-træner: 1. pladsen skal dokumenteres

05:03

Foto: Ib William Christensen (Arkiv)

1 af 2

Hobro ligger - i hvert fald for en stund - på Superligaens førsteplads, og det skal dokumenteres, siger glad Hobro-træner.

- Vi skal have taget nogle screenshots nu. Mens det varer.

Sådan lyder det fra Hobro-træner Jonas Dal, der søndag kunne se sit mandskab slå Superligaens andet blågule hold, Brøndby IF, 2-0.

Det skete på mål af Martin Thomsen og Mads Hvilsom foran knap 7000 tilskuere i den første Superliga-kamp på DS Arena nogensinde.

- Det er jo fantastisk, og med lidt hurtig hovedregning kan man jo godt trække de 1000 (Brøndby-fans red.) fra og så havde vi stadig slået stadionrekorden. Den opbakning vi har fra byen og alle der støtter os er enorm og fantastisk. Da vi kommer herud halvanden time før kampen er der allerede masser af mennesker på plads. Og vi var ikke engang gået i gang med opvarmningen endnu, siger træneren der bakkes op af Hobros nummer 10 Martin Thomsen.

- Det er sgu lige som vi har drømt om. To udekampe hvor vi fra start havde håbet at få lidt med derfra. Vi får tre point og så kommer vi til det her fantastiske stadion som vi egentlig aldrig har set før. Det er en ny bane, nye omgivelser og det er også Superliga-niveau det her stadion, så super start for os.

Du kan se hele interviewet med både den glade træner og den glade spiller i videoen ovenfor.

Flere nyheder fra TV2 Nord