Jernbanebomme gik i stykker: Spærrede hovedvej i 45 minutter

Foto: Christian Aagaard Henriksen

En defekt på jernbanebommene i Lindholm betød at man i 45 minutter ikke kunne passere jernbaneoverskæringen på den stærkt befærdede Thistedvej.

Bommene ved jernbaneoverskæringen på Thistedvej i Lindholm var i 45 minutter tirsdag eftermiddag i stykker. Bommene var gået ned i forbindelse med at et tog skulle passere - som de skal. Men da toget var væk, ville bommene ikke op.

Da fejlen blev kendt, blev der hurtigt tilkaldt en tekniker til at løse fejlen, men fra Støvring kommer man ikke til Lindholm lige med det samme, så teknikeren var først fremme kort før klokken 15.30.

Det tog dog ikke lang tid at udbedre fejlen, så efter få minutters arbejde og reperation af en såkaldt automatsikring fungerede bommene igen, og den lange kø af biler, der havde ophobet sig på begge sider af jernbaneoverskæringen kunne igen komme fremad.

TV2 Nords reporter på stedet nåede frem netop som bommene igen var funktionelle. Her strakte køen på bommenes vestlige side - i retning mod Aalborg Lufthavn - sig over omkring halvanden kilometer. På Aalborgsiden af bommene var køen ikke noget at bemærke. 

  Foto: René Ryom

Flere nyheder fra TV2 Nord