Jetsmark på vej mod toppen

Fodboldspillerne fra Jetsmark holdt liv i oprykningsdrømmen, da holdet slog Esbjerg med 3-0.

Jetsmark øjner toppen af 2. division vest i fodbold, efter holdet fik tre vigtige point i hjemmekampen mod Esbjerg.

Jetsmark vandt kampen med 3-0 efter målløse første 45 minutter. Thomas Buus var som så ofte tidligere i denne sæson på pletten for hjemmeholdet. Buus scorede til 1-0 seks minutter efter pausen.

Syv minutter senere kom Jetsmark på 2-0 ved Lasse Strandberg, og Nikolaj Thomsen sluttede 12 gyldne minutter for Jetsmark, da han efter 63 minutter scorede til 3-0.

Jetsmark er med sejren nummer fem i 2. division. Holdet har fem point op til 2. pladsen, som Ikast i øjeblikket sidder på. Ikast har spillet en kamp færre.