Kasper Bruun tabte karrierekamp

Pandrup-bokseren Kasper Bruun kan have bokset sin sidste kamp som professionel, efter at han tabte til svenske Anthony Yigit ved lørdagens Nordic Fight Night-stævne.

Æren og karrieren stod på spil for Pandrup-bokseren Kasper Bruun, da han lørdag aften gik i ringen mod svenske Anthony Yigit ved Nordic Fight Night-stævnet i Esbjerg. En øjenskade stoppede Bruun efter sjette omgang, og han tabte kampen på point.

Dermed kan den 27-årige nordjydes professionelle boksekarriere være slut. Bruun udråbte før opgøret kampen som en karrierekamp, fordi en sejr ville udløse en kontrakt med den tyske promoter Team Sauerland.

- Kampen betyder alt for mig. Det er mit livs vigtigste kamp. Hvis jeg skal have en karriere i professionel boksning, så skal denne kamp vindes, sagde Kasper Bruun før opgøret til TV2/Nord.

Publikum var med Kasper Bruun, som fik en fin start på kampen i letweltervægt-klassen. I tredje omgang havde Bruun sin svenske modstander i gulvet, men Yigit kom på benene igen og sad herefter på kampen.

Kasper Bruun kom ofte i infight med 22-årige Anthony Yigit, og i sjette omgang blev det fatalt. Bruun blev ramt af en skalle fra svenskeren, og nordjydens højre øjenbryn flækkede.

- Jeg mærker, at han rammer mig. Bum. Jeg tror faktisk ikke, at der kommer en flænge, men så begynder blodet at dryppe, og så kunne jeg godt mærke, at den ikke var god, siger Kasper Bruun.

Med blodet pulsende ud af flængen boksede Bruun omgangen færdig. I pausen bliver han tilset af kamplederen og en læge, og han får ikke lov at bokse videre, fordi hans udsyn er for dårligt.

På det tidspunkt førte svenskeren med dommerstemmerne 58-55, 58-56 og 58-56, så han løb med sejren og WBC Baltic-bæltet, som var på højkant.

For Kasper Bruun var titelbæltet dog ligegyldigt. Han kæmpede for karrieren, og med nederlaget forduftede muligheden for en Sauerland-kontrakt. Den ene af Sauerland-brødrene, Nisse Sauerland, gav hurtigt udtryk for ønsket om en rematch, men Kasper Bruun vil overveje, om karrieren er slut.

- Jeg ved ikke, om det er slut. Jeg skal tale med familien, og med en lille ny på vej, så kan det godt være, at det er tid til at stoppe. Jeg vil ikke afgøre det lige nu, siger Kasper Bruun.


Seneste nyt

fra Nordjylland