Klitmøller-surfer i ny triumf

Casper Steinfath vandt lørdag sprinten i stand-up padle i World Tourens 3. afdeling. Få point står nu mellem ham og den samlede VM sejr.

Lørdag morgen kunne den efterhånden sejrsvante stand-up padler Casper Steinfath endnu engang løfte et trofæ.

Den 26-årige surfer fra Klitmøller vandt sprinten på World Tourens tredje stop i Osaka, Japan uden at tabe ét eneste heat undervejs. Det er Casper Steinfaths anden sprintsejr på Touren i år. Og med den er han snublende tæt på den samlede sejr:

- Jeg er helt oppe at flyve. Sprinten var kaotisk, hurtig og spektakulær. Jeg vandt i New York for to uger siden, og den satte mig under et stort pres. Så jeg var nervøs i alle heats frem mod finalen. Men her fandt jeg roen og fik en perfekt start, siger Casper Steinfath i en pressemeddelelse.

Video: Casper Steinfath var meget tilfreds efter sejren i Osaka i Japan.

- Den her førsteplads sætter mig meget tæt på at vinde den samlede VM-titel. Jeg mangler stadig det sidste stop i Paris, så kampen er ikke færdig endnu. Men jeg tog et kæmpeskridt i dag, så Paris bliver en fest.

I den samlede stilling fører han med så mange point, at en plads i top fire i den sidste VM-afdeling i Paris til december er nok for at vinde VM-titlen. Han har i forvejen vundet det enkeltstående VM fire gange, men en World Tour-sejr mangler på trofæhylden.


Seneste nyt

fra Nordjylland