Kvamm, Karl William og Sommer spiller helt nyt i Musikkens Hus

Foto: Lone Vad Dam

Musikbranchens tunge drenge har urpremiere på egne kompositioner, når de mikser ord og lydbilleder med Aalborg Symfoniorkester til Musikkens Miks.

Man tager en håndfuld af dét, man kender, og tilsætter et nyt krydderi, ordekvilibrisme samt en masse musisk magi...

Når tre af musikbranchens helt tunge herrer går på scenen til Musikkens Miks, så får publikum blandt andet mulighed for at høre sange fra Simon Kvamms nye solokarriere – men det stopper ikke der.

Simon Kvamm, Peter Sommer og den fremadstormende kritikerdarling Karl William har samme aften urpremiere på egne nye kompositioner, som fremføres af Aalborg Symfoniorkester. Det bliver symfonisk musik, som de tre rytmiske musikere mener, det skal lyde.

Desuden vil Kvamm, Sommer og Karl William spille en række af deres bedste solosange, som til lejligheden er arrangeret i et set up sammen med symfoniorkestret.

Musikkens Hus ser med glæde frem til for tredje gang at fylde Koncertsalen til Musikkens Miks.

- Dét her er noget, man bestemt ikke har lyst til at gå glip af! Musikkens Miks har hver gang formået at vælte salen, og der er vist ingen tvivl om, at denne gang ikke bliver en undtagelse, når man ser på årets navne og deres sætlister. Det er en fornøjelse for os i Musikkens Hus at forene den klassiske og den rytmiske genre, så musikken i momentet vokser sammen, skaber noget helt unikt og blæser publikum tilbage i stolene, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Koncertens yngste kunstner, 20-årige Karl William, slog benene væk under musikbranchen og anmelderne, da han debuterede i 2013, og for to måneder siden vandt han Gaffa-prisen for årets mandlige kunstner.

Simon Kvamm og Peter Sommer er kendt som nogle af landets bedste live-navne og for deres rammende, hverdagspoetiske tekstunivers, der rulles ud med en ekstremt musisk overskud  –  sammen og hver for sig.

Simon Kvamm er desuden kendt som frontmand i Nephew, fra Drengene fra Angora og som den ene halvdel af superduoen De Eneste To. Den anden halvdel er aftenens anden hovedperson, Peter Sommer, som blandt andet har haft stor succes med 2004-albummet ”På den Anden Side” med hittet ”Valby Bakke”. Desuden har hittet ”8-6-6-0” især gået sin sejrsgang på Smukfest.

Musikkens Miks er i Koncertsalen 1. april 2016.

Flere nyheder fra TV2 Nord