Kvittede jobbet og droppede ferien: Par satser alt på vintage

Katerina Freng og Mikkel Aagard, rejser cirka hver sjette uge til på indkøbstur til Frankrig for at købe ind til forretningen Le Renard i Aalborg samt deres webshop. Foto: Privatfoto

Kæresteparret Mikkel Aagaard og Katerina Freng har valgt at satse stort på vintageverdenen.

Et helt nyt vintagemarked går løs i Agri Nord Hallen i Skalborg i weekenden. Det er kæresteparret Mikkel Aagaard og Katerina Freng, som er arrangørerne bag. De er nemlig vilde med vintage, og driver forretningen Le Renard i Aalborg samt en webshop med vintageprodukter.

- Vi har brugt utrolig meget tid på vintage, siger Katerina Freng.

Udover de mange timer i butikken i Aalborg samt arbejdet med at drive webshoppen står parret altså også bag vintagemarkedet i Agri Nord Hallen.

- Sådan et marked her kan man ikke gøre halvt. Det skal lykkes – og folk skal synes, det er fantastisk, siger Katerina Freng.

  Foto: Frengbrocante.dk

Og man kan da heller ikke klandre parret for ikke at lægge nok energi i vintage-verdenen. Mikkel Aagaard sagde for et halvt år siden jobbet som it-konsulent op for at gå all in på vintage.

- Det er dejligt at have friheden til at gøre det, man har lyst til, siger Mikkel Aagaard.

Selvom han altså har sagt jobbet op og nu selv kan styre sin tid, betyder det ikke, at der er mere fritid. Tværtimod. Mikkel Aagaard har holdt fire dages ferie i år, mens Katerina Freng har holdt ferie i 1,5 dag.

Alligevel fortryder parret intet. Og det er med stolthed, de kigger ud over Agri Nord Hallen, hvor det altså nu går løs med vintage-marked.

- Det er mega stort. Vi er jo mega begejstrede over, at folk har lyst til at deltage, siger Mikkel Aagaard.

02:02

Mød parret bag vintagemarkedet her.

Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord