Mads Bech Christensen melder fra til landsholdet

Frederikshavn White Hawks' Mads Bech Christensen melder fra til A-landsholdet resten af sæsonen på grund af sin familie.

Fremover er det familien, der vil have første prioritet for Frederikshavn White Hawks' Mads Bech Christensen og ikke A-landsholdet.

- Sådan som situationen ser ud nu, er jeg nødt til at takke nej til landsholdet. Det er sket efter lang tids overvejelser. Lige nu er det vigtigere for mig, at jeg er her, hvor jeg er nu, siger den 27-årige White Hawks-back til Kanal Frederikshavn.

Mads Bech Christensen forlader ikke Frederikshavn, og han trapper ikke ned ishockeymæssigt, men han vil have mere tid til sin kæreste og parrets et-årige datter.

- Det handler også lidt om, at jeg skal give tilbage til min kæreste, som længe har levet under, at jeg har "bestemt" derhjemme på grund af min ishockey. Nu er det på tide, at jeg også giver lidt tilbage, nu da hun skal starte egen forretning her i byen. Så foreløbig har jeg aftalt med landstræneren, at jeg ikke er landsholdsaktuel i denne sæson, og så må vi se derefter, siger Mads Bech Christensen til Kanal Frederikshavn.

Mads Bech Christensen er dog med, når White Hawks møder Aab Ishockey i Gigantium.


Seneste nyt

fra Nordjylland