Mænd får deres eget mødested i Rebild

Mænd vil gerne være med til aktiviteter, hvis aktiviteterne er målrettet mænd. Det oplever de i Rebild Kommune, hvor de nu vil give mændene deres helt eget mødested.

Når det kommer til sundhed, så halter mændene efter. Men måske kan et nyt mødested lave om på det. I Rebild Kommune vil de i hvert fald gøre forsøget – for deres erfaringer viser, at mænd godt gider være med til aktiviteter, så længe de er målrettet deres eget køn.

- Enlige og ensomme mænd har ofte et usundere liv, og lever kortere i forhold til andre mænd. Den tendens vil vi gerne medvirke til at vende, siger Mads A. Nielsen, der er tovholder og fysioterapeut.

Derfor inviterer Sundhedscenteret i Rebild Kommune til et uformelt kick-off møde, hvor Jørgen Skouboe, der er kendt fra ”Nak og Æd”, holder foredrag.

Rebild Kommune er langt fra de første, som arrangerer ting kun for mænd. Mænds Mødesteder er et initiativ som findes over hele verden, og formålet er at skabe et trygt og venligt miljø for mænd. Møderne er både alkoholfri og rusmiddelfri.

Mødet i Rebild Kommune er 13. marts klokken 17 i Fræer Forsamlingshus.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland