To mænd idømt 19 års fængsel for 3,7 kg narko

To mænd på henholdsvis 44 og 42 år har sammenlagt fået 19 års fængsel.

To mænd fik ved Retten i Hjørring i dag sammenlagt 19 års fængsel for besiddelse og hensigt om videresalg af 3,7 kilo amfetamin. 

Den ene mand, Flemming Nielsen fra Jerslev, fik den hårdeste straf. 11 års fængsel blev straffen for de knap fire kilo narko. Med i de 11 år var inkluderet en reststraf på knap fire år for en tidligere dom for besiddelse af 10 kilo narko.  Det fortæller anklager Kim Kristensen. 

Den anden, den 44-årige Yen Nguyen, fik otte års fængsel og en betinget udvisning. Han havde ligeledes reststraf for besiddelse af narko. Ved sin anholdelse tilbage i marts havde han adresse i Thisted. 

Nordjyllands Politi fik kendskab til stofferne, da de tilbage i februar 2016 ransagede Flemming Nielsens bopæl.  I hans lomme fandt politiet en seddel, der blandt andet angav en tredje persons adresse i Dronninglund. På den adresse fandt politiet 3,7 kilo amfetamin. Beboeren på adressen i Dronninglund tilstod med det samme, og i august måned bvev han idømt fire år og ti måneders fængsel. 

Både Flemming Nielsen og Yen Nguyen nægtede sig at have noget som helst kendskab til de mange kilo amfetamin.  Men dommen slap de dog ikke for. I retten blev der lagt afgørende vægt på den tredje mands vidneforklaring. 

Begge mænd ankede dommen. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland